İstanbul'da Eğlenceli Vakit Geçirebileceğiniz Etkinlikler

İstanbul, insanlara çok fazla eğlence sunabilen önemli şehirlerden bir tanesidir. Bu şehirdeki eğlence anlayışı oldukça fazla gelişmiştir. Bundan dolayı İstanbul'un hemen her yerinde etkinlik yapılacak bir mekan bulunur. İstanbul'da eğlenceli vakit geçirebileceğiniz etkinliklerin sayısı oldukça fazladır.

İstanbul'da Eğlenceli Vakit Geçireceğiniz Etkinlikler

İstanbul, tarihi ve kültürel zenginliği, doğal güzellikleri ve canlı şehir hayatıyla her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan bir şehir. Her zevke ve bütçeye uygun etkinlik ve aktivitelerin bulunduğu İstanbul'da, unutulmaz bir deneyim yaşamak için pek çok seçeneğiniz var.

Vialand Tema Park

Vialand Tema Park günlük giriş biletleriyle park içindeki bütün ünitelerden gün boyunca faydalanabilirsiniz. Panayır oyunları, kurutucu, hediyelik eşya, yeme & içme ve fotoğraf servisi bilet fiyatına dahil değildir. Bu hizmetleri kullanabilmek için ayrı bir ücret ödemeniz gerekir. Park içerisine patlayıcı madde, silah, kesici ve delici nesneler sokmak yasaktır. Vialand Tema Park içerisinde son derece eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.
İstanbul'da heyecan dolu vakit geçirmek isteyenler, Vialand Tema Parkı rahatlıkla tercih edebilirler. Eğlence, alışveriş, yeme ve içme deneyimi sunan bu park, son derece harika bir mekandır. Ebeveynler için keşfedilecek yüzlerce mağazaya sahiptir. Tüm aile üyelerinin, eğlence dolu bir gün geçirmeleri için, ihtiyaçları olan her şeye sahiptir.
 

Çamlıca Kulesi

Çamlıca Kulesi, Mayıs 2021'de açılışının ardından resmi olarak İstanbul'un ve tüm Türkiye'nin en yüksek kulesi olmuştur. Üsküdar bölgesinde yer alan kule, adını bulunduğu konumdan almıştır. Deniz seviyesinden yükselen göz alıcı bir tepenin üzerinde yer alan bu bölge, turistler ve yerli halk için özeldir. Kule, pazartesiden cumartesiye 10:00-21:00 saatleri arasında ziyaretçilere açıktır. İstanbul'da eğlenceli vakit geçirmek amacıyla tercih edilebilecek popüler yerlerden biridir.

çamlıca külesi

Playland

Her çocuğun hayal dünyasına göre tasarlanan playland alanları, sosyalleşmenin ve sınırsız eğlencenin adresidir. İstanbul'da pek çok yerde playland alanı mevcuttur.
Bu hususta öne çıkan mekanlar ise şunlardır: Playland Bileti almak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
  • İstanbul Ataşehir Brandium AVM Playland
  • İstanbul City Center AVM Playland
  • İstanbul Emaar AVM Playland
  • İstanbul Göztepe Optimum AVM Playland
  • İstanbul Kozzy AVM Playland
Bu mekanlarda playland etkinliklerinin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Çocuklarınızla beraber eğlenebileceğiniz bu sıra dışı alanlar, sizlere renkli dakikalar yaşatacaktır.
 

Emaar Akvaryum

Türkiye'nin ilk ve tek sualtı hayvanat bahçesi Emaar Akvaryum, İstanbul'daki herkesi büyülemeyi başarıyor. Akvaryum içerisinde çok özel bölümler bulunuyor. Ana tank ve tünel akvaryum, kayalık kıyılar, denizanası galerisi, sualtı ormanları, nehirler ve şelaleler, penguen adası, timsah krallığı gibi heyecan verici birçok tematik bölüm bulunuyor. Okyanusların büyüleyici dünyasını daha yakından tanımanızı sağlayan bu akvaryum, İstanbul'da yapılabilecek en eğlenceli etkinliklerin başında yer alıyor. Burası, karanın denizle buluştuğu ve sadece en dayanıklıların hayatta kalabildiği sert ve zorlu bir ortamdır. Emaar Akvaryum'un sahip olduğu bölüm çeşidinin fazla olması, buraya olan ilginin artmasına neden oluyor.
 

Emaar Skyview

Tam anlamıyla adrenalin yaşamak isteyenlerin tercih edebilecekleri etkinliklerin başında Emaar Skyview yer alır. Yükseklik korkusu olmayan ve kendini denemek isteyenler için çok avantajlı bir eğlence alternatifidir. Özellikle de gençlere uygun olan bu etkinlik, sizi bambaşka dünyalara götürür.
 

Wox İllüzyon ve Oyuncak Müzesi

Türkiye'nin ilk illüzyon ve oyuncak müzesi olan WOX, Mall of İstanbul ve Lens Yaşam Merkezi Kurtköy'de bulunuyor. İllüzyonun büyüleyici dünyasını keşfetmenizi sağlayacak olan bu müze, unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz bir yerdir. Hem yetişkinlere hem de çocuklara özel bir mekan olup; İllüzyon müzesinde rengarenk ağları keşfedebilmeniz mümkündür. İstanbul'a geldiğiniz zaman yapabileceğiniz en eğlenceli etkinliklerden biri de wox illüzyon ve oyuncak müzesi, bu müzeyi gezmek olacaktır. Her yaştan insana hitap eden, büyüleyici bir dünyaya sahip bu müze; sizi fazlasıyla şaşırtacak özelliklere sahiptir.
 

Nakkaştepe Zipline

Macera ve adrenalin tutkunlarının son gözdesi olan Nakkaştepe Zipline, İstanbul Boğazı'na karşı uçuş yapabilmenizi sağlıyor. Yüksek bir noktadan alçak bir noktaya iniş yapmanız anlamına gelen bu etkinlik, heyecan dolu anlar yaşamak isteyenler için oldukça keyiflidir. İstanbul'u daha yüksekten görmek isteyenler, Nakkaştepe zipline eğlencesini denemelidirler. Zipline, İstanbul'un en büyülü atmosferini benzersiz bir deneyimle sunuyor. Eğlence, macera ve adrenalin arayanlardansanız bu deneyimi mutlaka yaşamalısınız.

nakkaştepe zipline

Hiltown AVM Power Jump

1450 metrekarelik kapalı bir alan ile Türkiye'nin en büyük trambolin parkı Power Jump'ta eğlence ve aksiyon dolu dakikalar geçirebilirsiniz. Burada bulunan birbirinden heyecanlı parkurlar, her yaşa uygun şekilde tasarlanmıştır.
İstanbul'da bu tarz etkinliklerin tadını çıkarabilmek için bilet almanız gerekir. Katılımlar için bilet alma zorunluluğu bulunmaktadır. Bu ve benzer etkinliklere katılmak için Hiltown AVM Power Jump tıklayarak birbirinden eğlenceli yüzlerce etkinliği sıralayabilir; biletinizi iki dakika içerisinde oluşturabilirsiniz.
Serap Bozkurt
Serap Bozkurt
15 Ekim 2022
Paylaş :

Yorum Gönder