Burçlara Göre Seyahat

Astrolojiye duyulan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Astrolojik gelişmeleri yakından takip eden ve astroloji ile ilgilenen kişi sayısı sürekli olarak artıyor. Bu nedenle astrolojinin kişilerin hayatlarına olan etkileri de bir hayli fazla oluyor. Astroloji denilince ilk akla gelen şey şüphesiz burçlar oluyor. Her ne kadar kişinin Güneş burcu daha çok dikkate alınsa da astrolojik değerlendirme yapılırken doğum haritasının tümü dikkate alınıyor. Son dönemlerde gezi ve seyahat alanındaki gelişmeler de astrolojiden etkileniyor. Birçok kişinin, gezi ve tatil planı yapmadan önce astrolojik olarak zaman ve lokasyon konusunda bilgi almaya çalıştığı biliniyor.

burçlara göre seyahat

Burçlara Göre Seyahat Nedir?

Seyahat etmeye yönelik büyük bir ilginin olduğu biliniyor. Yaşadıkları yerlerin dışındaki yerleri merak eden kişiler, haklı olarak gezmek istedikleri yerleri görmek için uygun zaman arayışında olabiliyor. Astrolojiyi yakından takip eden kişiler için; gezilecek ve görülecek yerlerin, doğum haritalarına uygun olması son derece önemsenen bir durum oluyor. Her burcun ayrı bir yapısı ve doğasının olması, gezi planını ve rotasını etkileyebiliyor.

Bu nedenle birçok astroloji sever, gezi veya tatile çıkmadan önce; gitmek istedikleri yerin ulaşım durumu hakkında bilgi sahibi olup, astrolojik haritalarının gezecekleri yerle uyumlu olmasına özen gösteriyor. Burçlara göre yapılan seyahatlerin en belirleyici kısmı; gezilecek yerin, kişinin doğum haritasını olumlu yönde etkilemesi oluyor. Her ne kadar bu konuda bilgi veren kişi sayısı sınırlı olsa da kısa bir araştırma yaparak kendiniz için en uygun seyahati tercih edebiliyorsunuz.

Hangi Burç Nasıl Seyahat Etmeyi Sever?

Her insanın bambaşka bir doğum haritası bulunur. Aslında bu durumu açıklamanın en doğru şekli; doğum haritasını parmak izine benzetmek olur. Bu durumda aynı burca sahip her kişinin aynı seyahatten hoşlanmasını beklemek doğru olmaz. Burçlar ve sevdikleri seyahatler şu şekildedir:
  • Koç, Aslan ve Yay burçları: Yürüyerek yapılan geziler
  • Boğa, Başak ve Oğlak: Lüks yerlerde konaklamalı geziler
  • İkizler, Terazi ve Kova: Bilgi edinerek yapılan geziler
  • Yengeç, Akrep ve Balık: Doğa gezileri
Bu maddelerde burçların 4 temel elemente bağlı olarak nasıl gezmekten hoşlandıkları belirtiliyor. Bu tabir her ne kadar genel gözükse de Güneş burcu kişinin üzerinde oldukça etkili olduğundan; çoğunlukla kişi ile uyumlu oluyor.

Ani Seyahatleri Kolayca Planlayın

Astrolojiyle yakından ilgilenenler her burcun farklı bir yapıda olduğunu biliyor. Bazı burçlar daha temkinli gezi planları yaparken bazıları çok ani bir şekilde seyahatlerine karar vermeyi tercih ediyor. Seyahatlerini ani bir şekilde planlayan burçlar daha çok Koç, Aslan, İkizler ve Yay burcu oluyor. Bu burçların aniden ortaya çıkan seyahatlerinde kurtarıcı olan şey; “biletinizi internetten alın” tavsiyesi oluyor. Bu şekilde planlarını daha kısa sürede yapmakla birlikte ani değişiklikleri de yine aynı şekilde internet üzerinden yapabiliyorlar.

Burçlar ve Seyahat Etme Şekilleri

Astrolojide 12 burcun olduğu biliniyor. Bu burçlardan bazıları uçakla seyahat etmeyi daha çok seviyor. Bu şekilde gezmekten hoşlanan burçların başında Kova ve Aslan burçları geliyor. Kova burcu, modern astrolojide uzay ve gökyüzüyle ilişkilendirildiği için uçakla yapılan seyahatler onlar için oldukça dinlendirici olabiliyor. Aslan burçları ise daha çok cesur oldukları ve yüksekte olmayı sevdiklerinden bu yöntemi tercih ediyor.

Uzun Yolculukları Seven Burçlar

Uzun yolculuklar bazı burçlara son derece dinlendirici ve düşündürücü gelse de bazı burçlar için oldukça sıkıcı ve yorucu olabiliyor. Uzun yolculuk yapmayı seven burçlar, doğal olarak, otobüs ve feribot yolculuklarını tercih ediyor. Bu tarz yolculuk yapmayı seven kişiler daha çok su grubu burçlarından oluyor. Bunların dışında Yay ve İkizler burçları da bu tarz yolculukları tercih edebiliyor.
Serap Bozkurt
Serap Bozkurt
03 Eylül 2022
Paylaş :

Yorumlar ve Değerlendirmeler

Çok İyi (1)
İyi (0)
Orta (0)
Kötü (0)
Çok Kötü (0)
Ortalama Puan

5

1 Değerlendirme
Ilgın P****

2023-01-17

Tam beni anlatan bir yazı. Burçların tüm davranışlara etkisi olduğu gibi dolaşmamıza da etkisi var demek ki.

Yorum Gönder