AnadoluJet AJet Oluyor ve 2024'de Uçuşlara Başlıyor

Türk Hava Yolları'nın 2008 yılında kurduğu AnadoluJet, 2023 yılında yeni bir isme ve logoya kavuştu. Artık AJet Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi adı altında operasyonlarını icra edecek AJet, yurt içinde ve yurt dışında sefer yapacak olan bir düşük maliyetli hava yolu olacak.

AJet'in yeni ismi ve logosu, havacılık sektöründe önemli bir değişimin habercisi olarak görülüyor. Düşük maliyetli hava yolu şirketlerinin giderek daha fazla önem kazandığı bir dönemde, AJet'in yeni ismi ve logosu, şirketin bu alandaki liderliğini sürdürme taahhüdünü temsil ediyor.

AnadoluJet'in Yeni Adı: AJet

anadolujet ajet oluyor 2024 de uçuşlara başlıyor
AJet'in yeni isminin ve logosunu değiştirmesinin temel nedenleri şunlar:
  • Yeni isim, şirketin küresel ölçekte büyüme hedeflerini daha iyi yansıtıyor.
  • Yeni logo, şirketin modern ve teknolojik kimliğini daha iyi temsil ediyor.

AJet'in Hedefleri

  • AJet, 10 yıl içinde 200 uçak ile 42 iç hat, 80 dış hat olmak üzere toplam 44 ülkeye uçmayı hedefliyor. Global standartlara sahip uçuşları düşük maliyetlerle gerçekleştirmeyi amaçlayan AJet, herkes için hava ulaşımını daha ulaşılabilir kılmak istiyor.
  • AJet, yolcularına en iyi deneyimi yaşatmayı da amaçlıyor. Güncel teknolojinin sunduğu imkanları kullanarak seyahat deneyimini daha konforlu ve kolay hale getirmeyi hedefliyor.
anadolujet gidiyor ajet geliyor

AJet'in Yeni İsminin ve Logosunu Değiştirmesinin Etkisi

AJet'in yeni isminin ve logosunu değiştirmesinin, şirketin büyüme hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynaması bekleniyor. Yeni isim, şirketin küresel ölçekte bir oyuncu olma hedefini daha iyi yansıtıyor. Yeni logo ise şirketin modern ve teknolojik kimliğini daha iyi temsil ediyor.

AJet, yeni ismi ve logosu ile birlikte, Türk havacılık sektöründe önemli bir oyuncu olmaya hazırlanıyor. Şirketin, küresel ölçekte büyüme hedeflerine ulaşmasında yeni isminin ve logosunu değiştirmesinin önemli bir rol oynaması bekleniyor.
Serap Bozkurt
Serap Bozkurt
29 Kasım 2023
Paylaş :

Yorum Gönder