2024 Resmi Tatiller - Bayram Tatili Takvimi

2024 Resmi tatil günleri ile tatil planlamanıza şimdiden başlayın. 2024 yılı için resmi tatil günleri belli oldu. Bu yıl, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı tatilleri birleşerek 9 gün oldu. Ayrıca, 1 Ocak Yılbaşı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı da resmi tatil olarak kutlanacak.

İşte 2024 Resmi Tatiller ve Bayram Tatili Takvimi

2024 tatil takvimi ile tatil günlerini önceden planlayarak biletlerinizi ekonomik satın alın. 
2024 Resmi Tatiller
Tatil günlerinizi planlayın. 2024 resmi tatil günleri listesi ile günleri kontrol edebilir ve kaç gün tatil olduğunu görebilirsiniz. Tatilinizi şimdiden planlayın ve ucuza tatil planlayın. Uçak bileti ve otobüs bileti sayfalarımızdan bu günleri seçerek tüm firma ve saatleri inceleyebilirsiniz.
 
1 Ocak (Pazartesi) Yılbaşı
9 Nisan (Salı) Ramazan Bayramı Arifesi
10 Nisan (Çarşamba) Ramazan Bayramı 1. Gün
11 Nisan (Perşembe) Ramazan Bayramı 2. Gün
12 Nisan (Cuma) Ramazan Bayramı 3. Gün
23 Nisan (Salı) Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
1 Mayıs (Çarşamba) Emek ve Dayanışma Günü (işçi bayramı)
19 Mayıs (Pazar) Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
15 Haziran (Cumartesi) Kurban Bayramı Arifesi
16 Haziran (Pazar) Kurban Bayramı 1. Gün
17 Haziran (Pazartesi) Kurban Bayramı 2. Gün
18 Haziran (Salı) Kurban Bayramı 3. Gün
19 Haziran (Çarşamba) Kurban Bayramı 4. Gün
15 Temmuz (Pazartesi) Demokrasi ve Milli Birlik Günü
30 Ağustos (Cuma) Zafer Bayramı
29 Ekim (Salı) Cumhuriyet Bayramı


Tatil Planlamanıza Şimdiden Başlayın!

2024 yılında uzun tatil fırsatı yakalayacağınız için, tatil planınıza şimdiden başlayabilirsiniz. İster yurtiçinde ister yurtdışında, sevdiklerinizle birlikte keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.
İşte tatil planlamanıza yardımcı olacak bazı ipuçları;
  • Tatil tarihinizi önceden belirleyin. Özellikle Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi yoğun dönemlerde, erken rezervasyon yaptırmak avantajlı olacaktır.
  • Tatil bütçenizi belirleyin. Tatil için ne kadar bütçe ayıracağınızı belirlemeniz, seçeneklerinizi daraltmanıza yardımcı olacaktır.
  • Tatil yerinizi seçin. Tatilinizi nerede geçirmek istediğinizi belirleyin. Yurtiçinde veya yurtdışında, deniz kenarında veya doğada, kültürel bir şehirde veya eğlenceli bir tatil beldesinde tatil yapmak isteyebilirsiniz.
  • Tatil aktivitelerinizi belirleyin. Tatilinizde ne yapmak istediğinizi belirleyin. Güneşlenmek, yüzmek, alışveriş yapmak, tarihi yerleri gezmek, doğa yürüyüşü yapmak veya eğlenceli etkinliklere katılmak isteyebilirsiniz.
Tatilini şimdiden planlayarak erken rezervasyon yapabilir, uçak biletlerini erkenden alarak uygun fiyatlara seyahat edebilirsiniz. Ayrıca Bilet.com ayrıcalıklar dünyasından aldığınız biletler sonrasında diğer hizmetler için indirim kodu kazanmış olacaksınız.
İsmail YURTSEVER
İsmail YURTSEVER
09 Ekim 2023
Paylaş :

Yorum Gönder

İlgili Blog Yazıları
En Son Blog Yazıları
Aydın'da Ne Yenir? 10 Mayıs 2024