Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu tüm Türkiye'yi sararken, bu sene 19 Mayıs'ta İstanbul, Ankara ve İzmir'de sizleri bekleyen birbirinden güzel ücretsiz konserler ve etkinlikler var. Hazır mısınız coşkuya ortak olmaya?

19 mayıs konser ve etkinlikleri
 

İstanbul 19 Mayıs Konser ve Etkinlikleri:

  • Atatürk Kültür Merkezi: 19 Mayıs Pazar günü İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası'nın muhteşem performansı ile 19 Mayıs'ı coşkuyla kutlayın
  • Maltepe Etkinlik Alanı: 17-19 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı konserler, atölyeler ve eğlence dolu etkinliklerle bayramı doyasıya yaşayın.
  • Beylikdüzü Yaşam Vadisi: 19 Mayıs Pazar günü Emir Can İğrek sahnede sizleri bekliyor.
  • Kanyon Alışveriş Merkezi: 19 Mayıs Pazar günü Can Bonomo'nun konseriyle 19 Mayıs coşkusunu yaşayın.
  • Kartal: 19 Mayıs Pazar günü Tuğba Yurt sahne.

İstanbul Diğer Etkinlikler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlaması 17-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek atölyeler, konserler ve etkinliklerle kutlanacak. İBB’nin 19 Mayıs kutlamaları Anadolu yakasında bulunan Maltepe Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek.

19 Mayıs’ı İstanbul’da Kutlayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı İstanbul'da kutlamak ister misiniz? Bilet.com'da Türkiye'nin her yerinden İstanbul uçak bileti fırsatlarından yararlanabilir, farklı otobüs firmalarının seferlerini ve fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun İstanbul otobüs bileti seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

Ankara 19 Mayıs Konser ve Etkinlikleri:

Opera Sahnesi: 19 Mayıs Pazar günü "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Konseri" ile bayram coşkusunu doruğa taşıyın.
Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı: Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı konserler ve etkinliklerle 19 Mayıs'ı unutulmaz kılın.
  • Gülşen (17 Mayıs)
  • Murat Boz (18 Mayıs)
  • Mor ve Ötesi (19 Mayıs)
Türk Beyleri Kent Meydanı: Etimesgut Belediyesi ücretsiz konserler düzenleyecek
  • Melek Mosso (17 Mayıs)
  • Evrencan Gündüz (18 Mayıs)
  • Nil Karaibrahimgil (19 Mayıs)

Ankara 19 Mayıs Diğer Etkinlikler

Konserlerin yanı sıra, 19 Mayıs boyunca Ankara'da çeşitli etkinlikler düzenlenecek:
Anıtkabir Ziyareti: 19 Mayıs'taki resmi törenler Anıtkabir'de gerçekleştirilecek. Vatandaşlar, bu özel günde Atatürk'ü saygıyla anmak için Anıtkabir'i ziyaret edebilecekler.
Gençlik ve Spor Etkinlikleri: Çeşitli spor turnuvaları, halk oyunları gösterileri ve gençlik kampları gibi etkinlikler, 19 Mayıs kutlamalarına renk katacak.
Müze ve Sergi Gezileri: Birçok müze ve sergi, 19 Mayıs'ta ücretsiz giriş imkanı sunacak. Bu sayede vatandaşlar, tarihimiz ve kültürümüzle ilgili bilgi edinme fırsatı bulabilecekler.
Havai Fişek Gösterisi: 19 Mayıs kutlamaları, görkemli bir havai fişek gösterisiyle sona erecek.

19 Mayıs’ı Ankara’da Kutlayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı Ankara'da kutlamak ister misiniz? Bilet.com'da Türkiye'nin her yerinden Ankara uçak bileti fırsatlarından yararlanabilir, farklı otobüs firmalarının seferlerini ve fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun Ankara otobüs bileti seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

İzmir’de 19 Mayıs Konser ve Etkinlikleri:

19 Mayıs İzmir’de de gençler için coşku içinde kutlanmaya devam ediyor. 18-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan İzmir Gençlik Festivali ile sizler de birçok etkinliğe katılabilir ve çeşitli aktivite ve atölyelerle harika vakit geçirebilirsiniz.

İzmir Gençlik Festivali Etkinlikleri

  • İkram
  • Spor Etkinlikleri
  • Atölye ve Sosyal Etkinlikler
  • Deniz Etkinliği
  • Kültür Sanat ve Gece Etkinlikleri

19 Mayıs’ı İzmir’de Kutlayın

Sizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu Ege’nin en güzel şehirlerinden biri olan İzmir’de kulamak isterseniz Bilet.com'da Türkiye'nin her yerinden İzmir uçak bileti fırsatlarından yararlanabilir, farklı otobüs firmalarının seferlerini ve fiyatlarını karşılaştırarak size en uygun İzmir otobüs bileti seçeneklerine ulaşabilirsiniz.