Seville Royal Alcázar'a VIP Erken Erişimli Tur

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 1 saat30 dakika
Diller: English

 Seville - ispanya

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar - Geziler Ve Günlük Geziler
Paylaş :

Resmi halka açılmadan bir saat önce saraya girmenizi sağlayacak erken VIP erişimi sayesinde Sevilla Royal Alcázar'da ayrıcalıklı bir turun keyfini çıkarın.

Anında Onay
Çizgiyi geç
Ücretsiz iptal
Giriş Ücretleri Dahil
Rehberli tur
Daha Küçük Grup Boyutu
Konu uzmanı rehberi
e-Kupon

Seville Royal Alcázar'a VIP Erken Erişimli Tur

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Seville Royal Alcázar'a VIP Erken Erişimli Tur Hakkında

Royal Alcázar, Sevilla'nın en popüler turistik mekanıdır; kalabalık olmadan ziyaret etme şansını kaçırmayın; VIP erken erişimli bu tur sayesinde, site resmi olarak halka açılmadan bir saat önce girebilecek, sarayı ve bahçelerini tamamen kendinize ve grubunuza ayırabileceksiniz.

Rehberiniz sizinle Plaza del Triunfo'da buluşacak ve içeri girdikten sonra sizi boş saraya yönlendirecek ve tarihinin, mimarisinin ve önemli şahsiyetlerinin ardındaki sırları açığa çıkaracak. Kral Ferdinand, Kraliçe Isabella ve Christopher Columbus'un Yeni Dünya'ya yolculuğu için planlar yaptığı mekanları keşfedin ve Kral I. Peter'in bugün bildiğimiz haliyle saray üzerindeki etkisini öğrenin. Kalabalık olmadan sarayın mimari ve sanatsal hazinelerini tam anlamıyla takdir etmenin kolay olduğunu göreceksiniz.

Sarayı keşfettikten sonra dışarı çıkıp yüzyıllar boyunca genişleyen bahçelerde huzurlu bir yürüyüşe çıkın; bugün yedi hektar (17 dönüm) büyüklüğe ulaşmışlar ve birçok egzotik ağaç, çiçek ve bitki türünün yanı sıra bazı dost tavus kuşlarına da ev sahipliği yapıyorlar.

Fırsatlar

  • Sevilla Royal Alcázar'a yapılan bu rehberli turun tadını çıkarın
  • Mekan resmi olarak halka açılmadan bir saat önce girin
  • Kalabalık olmadan konumun karmaşık ayrıntılarını takdir edin
  • Alcázar'ın bahçelerinde huzurlu bir sabah yürüyüşü yapın

Dahil Olanlar

  • Giriş bedeli
  • Rehberli tur
  • VIP erken erişim

Harita

Adres:

Plaza del Triunfo, Seville, 41004, Spain

Buluşma Noktası:

Rehberiniz, Plaza del Triunfo'da, meydanın ortasındaki büyük Lekesiz Bakire heykelinin yanında yeşil bir Walks tabelası tutarak sizi bekliyor olacak. Lütfen turun başlama saatinden 15 dakika önce buluşma noktasında olun. Tur Alcázar Bahçeleri'nde sona erecek.

Seville Royal Alcázar'a VIP Erken Erişimli Tur Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Seville Royal Alcázar'a VIP Erken Erişimli Tur biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Seville Royal Alcázar'a VIP Erken Erişimli Tur bileti 2.806,87 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Seville Royal Alcázar'a VIP Erken Erişimli Tur bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Seville Royal Alcázar'a VIP Erken Erişimli Tur biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Seville Royal Alcázar'a VIP Erken Erişimli Tur biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Seville Royal Alcázar'a VIP Erken Erişimli Tur biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.