Sevilla Oryantasyon Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 3 saat
Diller: English, Italian, French, Spanish, German

 Seville - ispanya

Faaliyetler - Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

Grubunuza yönelik bu özel turla Sevilla'nın önemli noktalarını keşfedin. Şehirde dolaşın ve Endülüs başkentinin en önemli simge yapılarını görün.

Anında Onay
Rehberli tur
Özel tur

Sevilla Oryantasyon Turu

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Sevilla Oryantasyon Turu Hakkında

Sevilla hakkında ilk izlenimi edinmek ve şehirdeyken hiçbir şeyi kaçırmayacağınızdan emin olmak mı istiyorsunuz? Bu tur sizin için mükemmel bir çözüm: Şehirde dolaşacak, önemli simge yapılarını görecek ve bu güzel şehrin tarihi hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz.

Bu tur sırasında Santa Cruz mahallesi, Torre del Oro, Plaza del Salvador, Boğa Arenası ve çok daha fazlası gibi Sevilla'nın en önemli binalarından, meydanlarından ve mahallelerinden bazılarını ziyaret edeceksiniz; ayrıca Katedral ve Alcázar'ın dışında da yürüyeceksiniz

Fırsatlar

  • Özel grubunuzla Sevilla'da dolaşın
  • Şehrin önemli simge yapılarını görün
  • Rehber sayesinde Sevilla'nın tarihi hakkında daha fazlasını keşfedin

Dahil Olanlar

  • Rehberli tur
  • Ses sistemi

Dahil Olmayanlar

  • Anıtlara giriş biletleri

Harita

Adres:

Calle Alemanes, 5, 41004 Sevilla, Spain

Buluşma Noktası:

Giralda çan kulesinin eteğinde. Lütfen tur başlamadan en az 10 dakika önce buluşma noktasında olun

Sevilla Oryantasyon Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Sevilla Oryantasyon Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Sevilla Oryantasyon Turu bileti 7.461,3 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Sevilla Oryantasyon Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Sevilla Oryantasyon Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Sevilla Oryantasyon Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Sevilla Oryantasyon Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.