Sevilla Yarım Gün Şehrin En Iyi Anıtları Bisiklet Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 3 saat
Diller: English

 Seville - ispanya

Faaliyetler - Şehir Aktiviteleri - Yürüyüş Ve Bisiklet Turları
Paylaş :

Triana, Torre del Oro gözetleme kulesi, antik Kraliyet Tütün Fabrikası, Kraliyet Alcázar Meydanı ve görkemli Plaza de España ve daha fazlasını yerel bir rehber eşliğinde bisikletle gezmek için Seville şehrinin en iyi anıtları bisiklet turunuza yarım günlük rezervasyon yaptırın.

Anında Onay
Ücretsiz iptal
Rehberli tur
Yerel dokunuş
Daha Küçük Grup Boyutu
Konu uzmanı rehberi
e-Kupon

Sevilla Yarım Gün Şehrin En Iyi Anıtları Bisiklet Turu

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Sevilla Yarım Gün Şehrin En Iyi Anıtları Bisiklet Turu Hakkında

Bu üç saatlik bisiklet turuyla farklı Sevilla kültürünü keşfedin ve en önemli yerleri (ve aynı zamanda gizli yerleri) aracılığıyla bu kültürün tarihini öğrenin: Guadalquivir nehri, Triana, Torre del Oro, Santa Cruz mahallesi, Kraliyet Tütün Fabrikası, Kraliyet Alcázar Yeri Yerel bir rehber eşliğinde bisiklet sürerken , Plaza de España ve daha fazlasını keşfedin.

Rehberinizle otantik Sevilla Arenal Pazarı'ndaki mağazada buluşmaktan başlayarak kendinize en uygun bisikleti seçmenin keyfini çıkarın. Popüler Triana mahallesine doğru giderken Guadalquivir nehri boyunca pedal çeviren sabah esintisini hissedin. Bu mahallenin çömlek endüstrisi, boğa güreşçileri ve flamenko sanatçılarıyla nasıl ünlü olduğunu öğrenin. Daha sonra Torre del Oro gözetleme kulesinin yanından geçerek onun Mağribi zamanlarına kadar uzanan tarihini dinleyin.

Antik Kraliyet Tütün Fabrikası, dünyanın en büyük Gotik katedrali, Royal Alcázar Place ve görkemli Plaza de España gibi yol boyunca ikonik tarihi binalara hayran kalacaksınız. Daha sonra, büyüleyici sokaklar, küçük meydanlar ve portakal ağaçlarıyla ve yeşilliklerle dolu teraslarla çevrili pitoresk Santa Cruz'a gideceksiniz. Maria Luisa Park'a yavaş bir tempoda girecek ve patikalardan, çinili çeşmelerden ve rengarenk çiçeklerle dolu egzotik ağaçların genişliğindeki huzur vahasını hissedeceksiniz. Deneyimi sonlandırmak için başlangıç noktasına geri dönecek ve rehberinizden restoran veya flamenko gösterisi önerileri isteme olanağından en iyi şekilde yararlanacaksınız.

Fırsatlar

  • Çevre dostu bir bisiklette tapas yiyen yerel halkı görerek labirent benzeri dar sokakları deneyimleyin
  • İnsanlarla tanışın, Sevilla'nın tarihi hakkında daha fazla bilgi edinin ve eğlenceli bir aktivitenin tadını çıkarın
  • Bol bisiklet yolları ve bilgili rehberle kendinizi güvende hissedin
  • Büyüleyici sokaklar, küçük meydanlar ve portakal ağaçlarıyla ve yeşilliklerle dolu verandalarla dolu bir mahalle olan pitoresk Santa Cruz'a hayran kalın
  • Triana'da bisiklet turu, Torre del Oro gözetleme kulesi, antik Kraliyet Tütün Fabrikası, Kraliyet Alcázar Meydanı ve görkemli Plaza de España

Dahil Olanlar

  • Sigorta
  • Önerileri içeren harita
  • Yerel rehber
  • su
  • Kask
  • Bisiklet

Harita

Adres:

SeeByBike Sevilla - The Original Sevilla Bike Tour Company | Guided Tours & Rentals, Calle Pastor y Landero, 4, Sevilla, España

Buluşma Noktası:

- Lütfen Sevilla şehrinin Arenal Pazarı içindeki 47-49 numaralı Seebybike standlarında kendinizi tanıtarak tanışın.

Sevilla Yarım Gün Şehrin En Iyi Anıtları Bisiklet Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Sevilla Yarım Gün Şehrin En Iyi Anıtları Bisiklet Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Sevilla Yarım Gün Şehrin En Iyi Anıtları Bisiklet Turu bileti 1.065,9 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Sevilla Yarım Gün Şehrin En Iyi Anıtları Bisiklet Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Sevilla Yarım Gün Şehrin En Iyi Anıtları Bisiklet Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Sevilla Yarım Gün Şehrin En Iyi Anıtları Bisiklet Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Sevilla Yarım Gün Şehrin En Iyi Anıtları Bisiklet Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.