Sevilla Katedrali, Giralda Ve Alcázar Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur

Mobil Voucher: Uygun
Süre: 3 saat30 dakika
Diller: English, Spanish

 Seville - ispanya

Faaliyetler - Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

Resmi bir rehber eşliğinde Sevilla'nın en önemli anıtlarından bazılarını ziyaret edin. Katedral, Giralda çan kulesi ve Alcázar'a hızlı giriş biletinizle zaman kazanın.

Anında Onay
Çizgiyi geç
Ücretsiz iptal
Rehberli tur
e-Kupon

Sevilla Katedrali, Giralda Ve Alcázar Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Sevilla Katedrali, Giralda Ve Alcázar Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur Hakkında

Sevilla'nın en önemli iki anıtını keşfedin; Giralda kulesiyle Sevilla Katedrali ve Kraliyet Alcázar'ı tek bir turda.

Sevilla Katedrali dünyanın en büyük Gotik tapınağıdır ve yapımı 15. yüzyıla kadar uzanmaktadır. Tur rehberinin yardımıyla eski Sevilla Camii üzerine inşa edilen katedralin kökenini ve Sevilla'yı karakterize eden İslam ve Hıristiyan sanatının sentezini nasıl sergilediğini öğreneceksiniz. Katedralin yanında, çan kulesi haline gelen eski minare Giralda'yı bulacaksınız. Zirveye tırmanın ve 104 metre yükseklikten Sevilla şehrine hayran kalın. Katedral 1987 yılında UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alındı.

Tur daha sonra Avrupa'da halen kullanımda olan en önemli kraliyet saraylarından biri olan Royal Alcázar'ı ziyaretle devam ediyor. Sevilla'nın bu inanılmaz simgesi, yapısına ve dekorasyonuna yansıyan uzun bir tarihe sahiptir. Alcázar, İslam, Barok ve Rönesans sanatının gerçek bir mücevheridir ve onu kaçırılmaması gereken harika bir mekan haline getirmektedir: bu rehberli tur size şehrin tüm bölümlerini gösterecek ve Sevilla şehrine daha da fazla aşık olmanızı sağlayacaktır.

Fırsatlar

  • Sadece bir turla İspanya'nın en önemli simge yapılarından ikisini ziyaret edin
  • Güzel Sevilla Katedrali'ni keşfedin ve Giralda'dan şehre hayran kalın
  • Muhteşem Alcázar'ı keşfedin ve muhteşem mimarisine tanık olun

Dahil Olanlar

  • Sevilla Katedrali, Giralda çan kulesi ve Alcázar'a hızlı giriş bileti
  • Rehberli tur

Dahil Olmayanlar

  • Otelden alma
  • Yiyecek ve içecekler

Harita

Adres:

Pl. del Triunfo, 41004 Sevilla, Spain

Buluşma Noktası:

Mavi şemsiyeli rehberi arayın. Lütfen tur başlamadan 10 dakika önce buluşma noktasında olun.

Sevilla Katedrali, Giralda Ve Alcázar Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Sevilla Katedrali, Giralda Ve Alcázar Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Sevilla Katedrali, Giralda Ve Alcázar Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur bileti 1.740,97 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Sevilla Katedrali, Giralda Ve Alcázar Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Sevilla Katedrali, Giralda Ve Alcázar Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Sevilla Katedrali, Giralda Ve Alcázar Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Sevilla Katedrali, Giralda Ve Alcázar Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.