Disneyland® Paris'ten Dönüş Ulaşımı Ile Seine Gemi Gezisi Biletleri

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: değişken
Diller: English, French, Spanish

 Paris - Fransa

Faaliyetler - Şehir Aktiviteleri - Yolculuklar
Paylaş :

İkonik Eyfel Kulesi ile tanışmak ve Seine nehrinde bir gemi yolculuğunun keyfini çıkarmak için Disneyland® Paris'ten dönüş yolculuğu rezervasyonu yapın.

Anında Onay

Disneyland® Paris'ten Dönüş Ulaşımı Ile Seine Gemi Gezisi Biletleri

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Disneyland® Paris'ten Dönüş Ulaşımı Ile Seine Gemi Gezisi Biletleri Hakkında

Konforlu ve klimalı bir otobüse binin ve kendinizi görkemli Eyfel Kulesi ile tanışmaya hazırlayın! Paris'teki Disneyland®'den dönüş yolculuğumuz Paris'e ulaşmanın en kolay yoludur. Otobüse bindiğinizde, yolculuk için üç dil bilen (Fransızca, İngilizce ve İspanyolca) sunucunuzla buluşacaksınız. Işıklar şehrinde gününüzü en iyi şekilde geçirmeniz için size iyi ipuçları verecek. Otobüs Eyfel Kulesi'nde duracak ve muhteşem gününüze Seine Nehri'nde 1 saatlik yorumlu bir yolculukla (İngilizce, İspanyolca ve Fransızca) başlayacaksınız.

Paris'te daha fazla aktivite deneyimlemek istiyorsanız, üç dil bilen ev sahibimiz size (Paris'e yolculuğunuz sırasında) Fransa'nın başkentindeki çeşitli aktiviteler hakkında tavsiyelerde bulunmaktan mutluluk duyacaktır.

Kalkış için buluşma noktaları:

  • Grand Magic Hotel (eski Magic Circus): 10:15
  • Disney's Hotel Santa Fe® : 10:25
  • Disney's Hotel New York - Marvel® Sanatı : 10:35

Fırsatlar

  • Konforlu ve klimalı bir otobüsle Disneyland® Paris'ten Paris'e dönüş yolculuğu
  • Seine'de 1 saatlik yorumlu yolculuk (İngilizce, İspanyolca ve Fransızca)
  • Bacaklarınızı dinlendirin ve konforlu bir otobüste bölgeyi turlayın

Dahil Olanlar

  • Konforlu ve klimalı bir otobüsle Disneyland® Paris'ten Paris'e dönüş yolculuğu
  • 1 saatlik yorumlu gemi bileti

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek

Buluşma Noktası:

Mekiğe girerken kuponunuzu ibraz edin. Belirtilen kalkış saatinden 15 dakika önce olay yerinde hazır olduğunuzdan emin olun. Saat 10.15'te, 60 Avenue de la Fosse des Pressoirs, Magny-le-Hongre adresindeki Disney B&B Hotel'den hareket. Saat 10.25'te Disney's Hotel Santa Fe, Avenue Robert Schuman, Coupvray'den hareket. Saat 10.35'te Disney's Hotel New York - The Art of Marvel, Avenue René Goscinny, Chessy'den hareket.

Disneyland® Paris'ten Dönüş Ulaşımı Ile Seine Gemi Gezisi Biletleri Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Disneyland® Paris'ten Dönüş Ulaşımı Ile Seine Gemi Gezisi Biletleri biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Disneyland® Paris'ten Dönüş Ulaşımı Ile Seine Gemi Gezisi Biletleri bileti 2.637,75 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Disneyland® Paris'ten Dönüş Ulaşımı Ile Seine Gemi Gezisi Biletleri bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Disneyland® Paris'ten Dönüş Ulaşımı Ile Seine Gemi Gezisi Biletleri biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Disneyland® Paris'ten Dönüş Ulaşımı Ile Seine Gemi Gezisi Biletleri biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Disneyland® Paris'ten Dönüş Ulaşımı Ile Seine Gemi Gezisi Biletleri biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.