Real Alcázar De Sevilla: Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur

Mobil Voucher: Uygun
Süre: 1 saat15 dakika
Diller: English, Spanish

 Seville - ispanya

Yürüyüş Turları - Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

Hızlı giriş biletlerinin dahil olduğu bu turda Sevilla Kraliyet Alcázar'ına hayran kalın ve en önemli odalarını bir rehber eşliğinde ziyaret edin.

Anında Onay
Çizgiyi geç
Ücretsiz iptal
Konu uzmanı rehberi
e-Kupon

Real Alcázar De Sevilla: Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Real Alcázar De Sevilla: Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur Hakkında

Sırayı atlayın ve İspanya'nın en çok ziyaret edilen anıtlarından biri olan Sevilla Kraliyet Alcázar'ını deneyimleyin.

Bu rehberli turla, bu Endülüs başkentinin sunduğu Hıristiyan ve Arap tarihinin karışımını keşfedeceksiniz. 14. yüzyılda inşa edilen ve bu şehirde yaşayan kültürlerin karışımının kanıtı olan Mudéjar Sarayı gibi Alcázar'ın en ünlü odalarını göreceksiniz.

Daha sonra, 18. yüzyıldan kalma bazı eski şaşırtıcı duvar halılarını bulabileceğiniz Gotik Saray'a hayran kalacaksınız ve Patio del Yeso'da (Stucco Avlusu) dolaşacaksınız. Bu veranda 12. yüzyılda inşa edilmiştir, bu nedenle tüm duvarlarda Endülüs Arap alçı işleri görülmektedir.

Turunuzu şehrin çiçekler, çeşmeler ve hayvanlarla dolu en eski bahçelerinde sonlandırın.

Fırsatlar

  • Real Alcázar'a hızlı giriş imkanından yararlanın
  • Mudéjar Sarayı, Gotik Saray ve Patio del Yeso'yu ziyaret edin
  • Bir rehberle kendinizi Hıristiyan ve Arap tarihine bırakın

Dahil Olanlar

  • Giriş bedeli
  • Rehberli yürüyüş turu
  • Hızlı giriş biletleri

Harita

Adres:

Av. de la Constitución, 30, 41004 Sevilla

Buluşma Noktası:

Rehberinizle Sevilla a Pie'nin Avenida de la Constitución, 30 adresindeki ofisinde buluşun. Turuncu şemsiyeyi arayın.

Real Alcázar De Sevilla: Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Real Alcázar De Sevilla: Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Real Alcázar De Sevilla: Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur bileti 1.101,43 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Real Alcázar De Sevilla: Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Real Alcázar De Sevilla: Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Real Alcázar De Sevilla: Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Real Alcázar De Sevilla: Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.