Sevilla Alcázar'ın özel Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 1 saat30 dakika

 Seville - ispanya

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

Şimdi Seville Alcázar'da özel bir tur için rezervasyon yaptırın ve Endülüs başkentinin en görkemli simge yapılarından birini görün

Anında Onay
Rehberli tur
Özel tur

Sevilla Alcázar'ın özel Turu

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Sevilla Alcázar'ın özel Turu Hakkında

Avrupa'nın en eski kraliyet sarayı ve İspanyol kraliyet ailesinin Sevilla'daki resmi ikametgahı olan Sevilla Kraliyet Alcázar'ının tüm efsanelerini ve meraklarını keşfedin.

Gotik ve Mudejar sanatının birleştiği bu mimari komplekste özel profesyonel rehberiniz size eşlik edecek ve etkileyici salonlar, teraslar ve odalar arasında tarihinin en inanılmaz detaylarını öğreneceksiniz.

Turun sonunda Alcázar'ın ferahlatıcı çeşmeler, bitkiler, çiçekler ve çeşitli kuş türlerinin arasında yer alan yemyeşil ve serin bahçelerini ziyaret edebilirsiniz.

Fırsatlar

  • Sevilla'nın en ünlü simgesel yapısında özel bir turun tadını çıkarın
  • Alcázar'ın inanılmaz saraylarını ve bahçelerini keşfedin
  • Yerel bir rehberle anıtın tarihi hakkında daha fazla bilgi edinin

Dahil Olanlar

  • Royal Alcázar ve bahçelerinin özel turu

Dahil Olmayanlar

  • Alcázar'a giriş biletleri
  • Yiyecek ve içecekler

Harita

Adres:

Pl. del Patio de Banderas, s/n, 41004 Sevilla, España

Buluşma Noktası:

Alcázar yakınındaki Patio de Banderas'ta tur rehberinizle tanışın. Lütfen tur başlamadan en az 10 dakika önce buluşma noktasına gelin.

Sevilla Alcázar'ın özel Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Sevilla Alcázar'ın özel Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Sevilla Alcázar'ın özel Turu bileti 6.821,76 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Sevilla Alcázar'ın özel Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Sevilla Alcázar'ın özel Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Sevilla Alcázar'ın özel Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Sevilla Alcázar'ın özel Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.