Rodin Müzesi Özel Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 1 saat30 dakika
Diller: English

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar
Paylaş :

Rodin Müzesi'ndeki bu özel tur için rezervasyon yaptırın ve Rodin sanatının en ünlü eserlerinden bazılarını ve daha az bilinenlerini keşfedin!

Anında Onay

Rodin Müzesi Özel Turu

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Rodin Müzesi Özel Turu Hakkında

Paris'teki Rodin Müzesi'nde zamanda yolculuk yapın. Onun dünyaya, insan bedenine ve ruhuna ilişkin eşsiz vizyonunu keşfedin. Bu nadir hazine birçok ziyaretçi tarafından kaçırılıyor!

Rodin Müzesi'ni ziyaret etmek benzersiz bir deneyimdir; çünkü odak noktası yalnızca sanat değil, aynı zamanda bahçe ve sanatçının yaşam alanıdır; buradan Paris'in ve aslında tüm Fransa'nın tarihsel bağlamını yeniden yaratıp anlayabiliriz. . 1,5 saatlik rehberli tur sırasında Rodin'in sanatının en ünlü eserlerinin yanı sıra daha az bilinen ama bir o kadar da önemli eserlerini göreceksiniz. Sanat eserlerine ve aynı zamanda eşsiz iç mekana ve güzel bahçeye hayran kalacaksınız. Sanat tarihini değiştiren, bronz ve taşta vücut bulan çok özgün düşünceyi görün!

Fırsatlar

  • Rodin Müzesi'ni keşfedin ve ünlü heykellerini görün
  • Düşünürü ve Cehennemin Kapılarını Görün
  • Eşsiz bahçeye hayran kalın

Dahil Olanlar

  • Özel tur
  • Giriş bileti

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek ve içecekler
  • Otelden alma/bırakma

Harita

Adres:

Rodin Museum, 77 Rue de Varenne, 75007 Paris

Buluşma Noktası:

Rodin müzesinin önünde buluşalım. Rehber kırmızı kanvas bir taşıma çantası taşıyor olacak.

Rodin Müzesi Özel Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Rodin Müzesi Özel Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Rodin Müzesi Özel Turu bileti 5.323,5 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Rodin Müzesi Özel Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Rodin Müzesi Özel Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Rodin Müzesi Özel Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Rodin Müzesi Özel Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.