Mobil Uygulama Sesli Turuyla Musée De L'Orangerie Hızlı Giriş Biletleri

Mobil Voucher: Uygun
Süre: 45 dakika
Diller: English

 Paris - Fransa

Faaliyetler - Yürüyüş Turları - Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar
Paylaş :

Orangerie Müzesi'nin bulunduğu binanın tarihini keşfedin, Empresyonistlerin atmosferine dalın ve Nilüferler Galerisi'nde Monet'nin başyapıtlarını görün.

Anında Onay
Çizgiyi geç
Hızlı parça
Giriş Ücretleri Dahil
Özel tur
Sesli Rehberle Tur
e-Kupon

Mobil Uygulama Sesli Turuyla Musée De L'Orangerie Hızlı Giriş Biletleri

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Mobil Uygulama Sesli Turuyla Musée De L'Orangerie Hızlı Giriş Biletleri Hakkında

Buna katılın ve Empresyonist ve Post-Empresyonist tabloların yer aldığı Orangerie Müzesi'nde kendi rehberliğinizde sesli bir tur yapın.

Monet'nin olağanüstü büyüklükteki Nilüferlerini deneyimlemek ana cazibe noktasıdır, ancak ziyaret etmek için tek neden olmaktan çok uzaktırlar. Paris'in kalbinde eski bir serada yer alan bu müze, aynı zamanda Walter Guillaume Empresyonist ve Post-Empresyonist sanat koleksiyonuna sahip olmasıyla da dikkat çekiyor.

Empresyonizmin nasıl doğduğunu ve Monet'nin resim tekniğinin zaman içinde nasıl geliştiğini açıklayan uygulama içi sesli turu dinleyin. Nilüfer koleksiyonunun doğuşu, Monet'nin yaratıcı vizyonu ve Orangerie'nin tablolara uyum sağlayacak şekilde nasıl uyarlandığı hakkında fikir edineceksiniz.

Bir zamanlar sera olan Orangerie binasının büyük bir sarayın parçası olduğunu, Louvre'un ikizi olduğunu ve daha fazlasını keşfedin.

Fırsatlar

  • Orangerie Müzesi'nin bulunduğu binanın tarihini keşfedin
  • Kendinizi Empresyonistlerin atmosferine bırakın
  • Nilüferler Galerisi'nde Monet'nin başyapıtlarının tadını çıkarın

Dahil Olanlar

  • Orangerie Müzesi'ne hızlı giriş bileti
  • Müzeye özel hat üzerinden giriş (ancak güvenlik kontrolünü atlayamazsınız)
  • WeGoTrip uygulamasından indirilebilir multimedya sesli turu (İngilizce)
  • Müze salonlarında adım adım gezinme
  • Çevrimdışı işlevsellik, sesli anlatım ve yazılı metin açıklamaları
  • Kalıcı koleksiyonlar

Dahil Olmayanlar

  • Kişisel rehber — turu mobil uygulamada alacaksınız
  • Kulaklık dahil değildir; kendinizinkini getirin
  • Geçici sergiler

Harita

Adres:

60 Quai des Tuileries, Paris, France

Buluşma Noktası:

Orangerie Müzesi giriş noktasındaki *biletli ziyaretçiler* hattında akıllı telefon biletinizi gösterin.

Mobil Uygulama Sesli Turuyla Musée De L'Orangerie Hızlı Giriş Biletleri Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Mobil Uygulama Sesli Turuyla Musée De L'Orangerie Hızlı Giriş Biletleri biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Mobil Uygulama Sesli Turuyla Musée De L'Orangerie Hızlı Giriş Biletleri bileti 887,25 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Mobil Uygulama Sesli Turuyla Musée De L'Orangerie Hızlı Giriş Biletleri bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Mobil Uygulama Sesli Turuyla Musée De L'Orangerie Hızlı Giriş Biletleri biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Mobil Uygulama Sesli Turuyla Musée De L'Orangerie Hızlı Giriş Biletleri biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Mobil Uygulama Sesli Turuyla Musée De L'Orangerie Hızlı Giriş Biletleri biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.