Anıtsal Sevilla Resmi Rehberli Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 3 saat30 dakika
Diller: English, Spanish

 Seville - ispanya

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

Resmi bir rehber eşliğinde Sevilla'daki en önemli anıtları, katedrali ve Alcázar'ı ziyaret edin. Tek bir turla Sevilla'nın sunduğu en iyi olanakların tadını çıkarın.

Anında Onay
Ücretsiz iptal

Anıtsal Sevilla Resmi Rehberli Turu

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Anıtsal Sevilla Resmi Rehberli Turu Hakkında

Bu turla Sevilla'yı keşfedin ve Endülüs şehrinin en önemli simge yapılarını ziyaret edin: Kraliyet Alcázar'ı ve Sevilla Katedrali'ni ziyaret etmenin yanı sıra iki anıtın da bulunduğu ünlü Santa Cruz Yahudi Mahallesi'ni keşfetme fırsatına sahip olacaksınız. .

3 saatten fazla süren bu tur sırasında profesyonel bir rehber, bu inanılmaz anıtlar hakkında bilmeniz gereken tüm gerçekleri, tarihleri ve sanatıyla ilgili ayrıntılarla birlikte anlatacak.

Sevilla Alcázar'ı Avrupa'nın en eski sarayıdır ve bugün hala İspanyol kraliyet ailesi tarafından kullanılmaktadır. Mimarisi, sarayı oluşturan çeşitli İslam, Barok ve Rönesans etkilerini gösterir, bu da onu gerçek bir sanat şaheseri ve Sevilla'nın kaçırılmaması gereken bir simgesi haline getirir.

Katedral dünyanın üçüncü büyük ve dünyanın en büyük Gotik katedralidir. Sevilla'nın eski camisinin üzerine inşa edilen bu yapı, şehri karakterize eden tüm sanatsal hareketlerin mükemmel bir sentezidir. Aynı bölgede caminin eski minaresi olan Giralda Çan Kulesi'ni de bulabilirsiniz.

Fırsatlar

  • Tek bir turla Sevilla'nın en iyi simge yapılarını keşfedin
  • İnanılmaz Royal Alcázar'a hayran kalın
  • Dünyanın en büyük Gotik katedrali olan muhteşem Sevilla Katedrali'ni ziyaret edin

Dahil Olanlar

  • Anıtlara giriş biletleri
  • İspanyolca ve İngilizce rehberli tur
  • Sesli rehber
  • Tüm vergiler, harçlar ve işlem ücretleri

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek ve içecekler
  • Teşekkürler (isteğe bağlı)

Harita

Adres:

Calle Francos, 19, 41004, Seville, Spain

Buluşma Noktası:

Naturanda Turizm Ofisi

Anıtsal Sevilla Resmi Rehberli Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Anıtsal Sevilla Resmi Rehberli Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Anıtsal Sevilla Resmi Rehberli Turu bileti 1.705,44 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Anıtsal Sevilla Resmi Rehberli Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Anıtsal Sevilla Resmi Rehberli Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Anıtsal Sevilla Resmi Rehberli Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Anıtsal Sevilla Resmi Rehberli Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.