Rodin Müzesi Rehberli Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat
Diller: English, Italian, French

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar
Paylaş :

Sanatçının başyapıtlarını ve Claude Monet, Vincent Van Gogh ve August Renoir'ın eserlerini keşfetmek için uzman bir rehber eşliğinde Rodin Müzesi'ni ziyaret edin.

Anında Onay
Çizgiyi geç
Konu uzmanı rehberi
e-Kupon

Rodin Müzesi Rehberli Turu

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Rodin Müzesi Rehberli Turu Hakkında

Rodin Müzesi, yaklaşık üç hektarlık bir parka sahip, Paris rocaille mimarisinin mücevheri olan Hôtel Biron'da düzenleniyor. Rodin bu müzeyi, esas olarak 1900'lü yılların başında Avrupa'nın dört bir yanından akın eden genç sanatçılara eserlerini göstermek için kurdu. Onlara kendisiyle çalışma fırsatı verdi.

Ziyaretçilerin Rodin'in başyapıtlarına hayran kalabileceği güzel konağın yanı sıra, çeşitli bronz heykellerle süslenmiş muhteşem bir bahçe de deneyimi zenginleştiriyor.

Fırsatlar

  • Auguste Rodin'in Düşünen Adam gibi başyapıtlarını düşünün
  • Claude Monet, Vincent Van Gogh ve August Renoir'ın eserlerini görün
  • Rehberinizden daha fazla bilgi edinin ve 7,4 dönümlük bahçede gezinin

Dahil Olanlar

  • Giriş bedeli
  • Çok dilli rehber

Harita

Adres:

77 Rue de Varenne, 75007 Paris, France

Buluşma Noktası:

Rehberinizle Rodin Müzesi girişinin önünde buluşun. Metro durağı: Varenne (lige 13) veya Invalides (hat 13, hat 8).

Rodin Müzesi Rehberli Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Rodin Müzesi Rehberli Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Rodin Müzesi Rehberli Turu bileti 3.194,1 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Rodin Müzesi Rehberli Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Rodin Müzesi Rehberli Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Rodin Müzesi Rehberli Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Rodin Müzesi Rehberli Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.