Thoiry Hayvanat BahçesiSafari'ye Giriş Biletleri

Mobil Voucher: Uygun
Süre: değişken

 Thoiry - Fransa

Tema Parkları - Hayvanat Bahçeleri Ve Akvaryumlar
Paylaş :

Paris'ten sadece 40 dakika uzaklıktaki Thoiry ZooSafari'de kendinize bir safari hediye edin! 120 hektarlık bir alanda 800 hayvanı, 100 farklı türü keşfetmek için doğaya ve yaban hayatına eşsiz bir dalma!

Anında Onay

Thoiry Hayvanat BahçesiSafari'ye Giriş Biletleri

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Thoiry Hayvanat BahçesiSafari'ye Giriş Biletleri Hakkında

Paris'ten sadece 40 dakika uzaklıktaki Thoiry ZooSafari'de kendinize bir safari hediye edin! 120 hektarlık bir alanda yüzden fazla farklı türe sahip 800 hayvanı keşfetmek için doğaya ve yaban hayatına eşsiz bir dalma!

Araba veya kamyonla safari, yürüyerek hayvanat bahçesi ve oyun alanları arasında dolu dolu bir macera sizi bekliyor!

Kendi aracınızla yapacağınız Safari yaklaşık 1 saat sürmektedir. Kişisel aracınız yoksa, bir bakıcı eşliğinde çalı kamyonlarına binerek ziyaret edebilirsiniz. 8 km boyunca hayvanlar sizi gözlemleyecek ve aracınıza yaklaşacaktır. Zebralar, gergedanlar, zürafalar, devekuşları, filler, ayılar keşfedilecek!

Hayvanat Bahçesi yürüyerek gezilebilir, üç saatlik güzel ve uzun bir yürüyüş sizi bekliyor. Etkinlikler sırasında dünyanın dört bir yanından gelen hayvanlarla ve onların bakıcılarıyla tanışacaksınız. Köprüden köprüye çitaları, kar leoparlarını, vaşakları, kaplanları, aslanları ve primatları gözlemleme şansına sahip olacaksınız! Yeni cazibe merkezi Terres des Gorilles'i (Goriller diyarı) keşfedecek ve 4 erkek goril ve maymunla yüz yüze geleceksiniz! Ayrıca, Fransa'da büyük ekolojik öneme sahip ilgi çekici türlerin yer aldığı eşsiz bir yapı olan Arche des petites bêtes'i de keşfedeceksiniz.

Oyun Alanları çocuklar ve yetişkinler için uygundur. Labirenti ve yepyeni Safari Hava Parkı'nı keşfedin! Daha maceracı olanlar için zipline sizi aslanların ve Safari'nin üzerine çıkaracaktır.

Fırsatlar

  • Paris'ten sadece 40 dakika uzaklıkta 800 hayvanın yer aldığı bir Safari deneyimi yaşayın!
  • Zebralara, gergedanlara, zürafalara, devekuşlarına, fillere, ayılara yaklaşın
  • Aslanların üzerindeki çelik halatla yaban hayatının heyecanını hissedin
  • 16 Şubat 2023 tarihine kadar geçerli olan açık biletler

Dahil Olanlar

  • Hayvanat Bahçesi'ne hızlı erişim
  • Safari'ye giriş bileti
  • Otopark

Harita

Adres:

Thoiry ZooSafari, rue du Pavillon de Montreuil, 78770 Thoiry

Buluşma Noktası:

Biletinizin geçerlilik süresi içerisinde biletlerinizi mekan girişinde ibraz edin ve taratın.

Thoiry Hayvanat BahçesiSafari'ye Giriş Biletleri Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Thoiry Hayvanat BahçesiSafari'ye Giriş Biletleri biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Thoiry Hayvanat BahçesiSafari'ye Giriş Biletleri bileti 1.056 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Thoiry Hayvanat BahçesiSafari'ye Giriş Biletleri bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Thoiry Hayvanat BahçesiSafari'ye Giriş Biletleri biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Thoiry Hayvanat BahçesiSafari'ye Giriş Biletleri biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Thoiry Hayvanat BahçesiSafari'ye Giriş Biletleri biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.