VIP Alcázar Erişimi Ve Katedral Ile Sevilla'nın En İyi Yürüyüş Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 6 saat
Diller: English

 Seville - ispanya

Faaliyetler - Yürüyüş Turları - Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar
Paylaş :

Şehrin en iyi turistik yerlerini kapsayan yarım günlük bir turla Sevilla'nın büyüleyici mahallelerini ve ikonik simge yapılarını keşfedin.

Anında Onay
Ücretsiz iptal
Giriş Ücretleri Dahil
Rehberli tur
Yerel dokunuş
Daha Küçük Grup Boyutu
e-Kupon

VIP Alcázar Erişimi Ve Katedral Ile Sevilla'nın En İyi Yürüyüş Turu

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

VIP Alcázar Erişimi Ve Katedral Ile Sevilla'nın En İyi Yürüyüş Turu Hakkında

Şehrin en iyi turistik yerlerini kapsayan bu tam yürüyüş turunda Sevilla'nın kültürü, tarihi ve mimarisi hakkında bilgi edinin.

Alcazar'a VIP erişim sayesinde kraliyet ailesi gibi muamele görecek ve kalabalıklar inmeden bu anıtsal sarayı keşfedebileceksiniz. Sadece uzman rehberiniz ve tur grubunuz eşliğinde, Mağribi esintili odalarla dolu bu tarihi sarayı keşfedecek ve nefes kesen bahçelerde yürüyüşe çıkacaksınız. Rehberiniz size, popüler televizyon dizisi Game of Thrones'taki görünümü de dahil olmak üzere, hâlâ kullanımda olan dünyanın en eski saraylarından biri hakkında her şeyi anlatacak. Ardından, ünlü ressam Velazquez'in evini görmek ve şehrin Yahudi cemaatinin tarihini keşfetmek için eski Yahudi Mahallesi'ni keşfetmeye başlayın.

Dünyanın en büyük gotik katedrali ve UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Sevilla'nın anıtsal katedralinde sona ereceksiniz. İçeride Kristof Kolomb'un mezarını görün ve muhteşem panoramik manzaralar için Giralda'nın tepesine tırmanmayı seçin.

Fırsatlar

  • Royal Alcazar'a erken VIP erişimi kazanın
  • Dünyanın en büyük Gotik katedralini keşfedin
  • Tarihi bir manastırda geleneksel kurabiyelerin tadına bakın
  • Tarihi Yahudi Mahallesi'nin Orta Çağ sokaklarında yürüyün
  • Giralda kulesinin nefes kesen manzaralarını seyredin

Dahil Olanlar

  • Giriş bedeli
  • Rehberli yürüyüş turu
  • Yemek tatmak
  • VIP erken erişim
  • Küçük grup deneyimi

Dahil Olmayanlar

  • İpuçları (isteğe bağlı)
  • Otelden alma/bırakma

Harita

Adres:

Plaza del Triunfo, 41004 Sevilla, Andalucía, Spain

Buluşma Noktası:

Rehberiniz sizi Plaza del Triunfo'da, meydanın ortasındaki büyük Lekesiz Bakire heykelinin yanında Walks tabelasıyla bekleyecek. Lütfen turun başlama saatinden 15 dakika önce buluşma noktasında olun. Tur Sevilla Katedrali'nde sona erecek.

VIP Alcázar Erişimi Ve Katedral Ile Sevilla'nın En İyi Yürüyüş Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
VIP Alcázar Erişimi Ve Katedral Ile Sevilla'nın En İyi Yürüyüş Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
VIP Alcázar Erişimi Ve Katedral Ile Sevilla'nın En İyi Yürüyüş Turu bileti 4.583,37 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
VIP Alcázar Erişimi Ve Katedral Ile Sevilla'nın En İyi Yürüyüş Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. VIP Alcázar Erişimi Ve Katedral Ile Sevilla'nın En İyi Yürüyüş Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
VIP Alcázar Erişimi Ve Katedral Ile Sevilla'nın En İyi Yürüyüş Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
VIP Alcázar Erişimi Ve Katedral Ile Sevilla'nın En İyi Yürüyüş Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.