Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur

Mobil Voucher: Uygun
Süre: 1 saat30 dakika
Diller: English, Spanish

 Seville - ispanya

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

İspanya'nın en önemli simge yapılarından biri olan Seville Alcázar'da rehberli turun keyfini çıkarın. Harika bahçelerine hayran kalın ve Game of Thrones dizisinin film çekim yerlerinden bazılarını ziyaret edin.

Anında Onay
Çizgiyi geç

Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur Hakkında

Sevilla'nın en güzel ve inanılmaz anıtını ve Avrupa'da halen kullanımda olan en önemli kraliyet saraylarından birini keşfedin: Sevilla Alcázar'ı. Bu sarayın İspanyol tarihinin tüm farklı dönemlerine yayılan inanılmaz tarihi, İslam, Barok, Rönesans ve yapıyı süsleyen diğer motiflerle inanılmaz mimarisine yansıyor. Alcázar, geçen 1987 yılında UNESCO Dünya Mirası Alanı ilan edildi ve şu anda İspanya'nın en çok ziyaret edilen anıtlarından biri.

Alcázar, Sevilla'nın en önemli simge yapılarından biri olmasının yanı sıra, şehri ziyaret eden İspanyol Kraliyet Ailesi'nin resmi ikametgahıdır. Bu da bu sarayın Sevilla için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor ve Endülüs şehrini ziyaret ederken kaçırılmaması gereken bir yer haline getiriyor.

Tur, etkileyici Puerta del León'dan (Aslan Kapısı) başlayacak: oradan sarayın çevresine götürülecek ve Alcázar'ın kraliyet odaları, avlular ve yüzlerce farklı yapıyı içeren harika bahçeler gibi farklı bölgelerini keşfedeceksiniz. bitki türleri. Ayrıca Game of Thrones dizisinin film mekanlarından bazılarını ziyaret etme fırsatına da sahip olacaksınız.

Fırsatlar

  • UNESCO Dünya Mirası Alanı ilan edilen Avrupa'nın en önemli kraliyet saraylarından birini keşfedin
  • Harika bahçelerinin tadını çıkarın
  • Game of Thrones dizisindeki film mekanlarından bazılarını ziyaret edin

Dahil Olanlar

  • Alcázar'a giriş bileti
  • Resmi rehber
  • Ses sistemi

Dahil Olmayanlar

  • Buluşma noktasına ulaşım

Harita

Adres:

Pl. del Triunfo, 41004 Sevilla, Spain

Buluşma Noktası:

Mavi şemsiyeli rehberi arayın. Lütfen tur başlamadan 10 dakika önce buluşma noktasında olun.

Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur bileti 1.136,96 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.