Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur

Mobil Voucher: Uygun
Süre: 1 saat15 dakika
Diller: English, Spanish

 Seville - ispanya

Faaliyetler - Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

Resmi bir rehberle Seville Alcázar'ı ziyaret edin ve hızlı giriş biletlerinizle zaman kazanın. Halen kullanımda olan ve Avrupa'nın en eski Sarayını keşfedin ve neredeyse 200 botanik türünün bulunduğu bahçelere hayran kalın.

Anında Onay
Ücretsiz iptal
Rehberli tur

Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur Hakkında

Resmi bir rehberin yardımıyla Sevilla'nın muhteşem tarihini keşfedin. Avrupa'nın en eski ve halen kullanımda olan sarayı olan Alcázar Kraliyet Sarayı'nı keşfedin! Hatta İspanyol Kraliyet ailesi de şehri ziyaret ederken burada konaklıyor. Abd Al-Rahman III'ün inşa edilmesini emrettiğini ve buranın günümüze kadar yüzyıllar boyunca hükümdarlara ev olarak hizmet ettiğini keşfedeceksiniz. Bu, şehrin ve bir bütün olarak İspanya'nın en anıtsal yerleşkelerinden biridir. Dünya Mirası olarak ilan edilmesi onu gerçekten özel kıldı ve dünyanın en çok ziyaret edilen yerlerinden biri haline geldi! Kompleks birkaç özellikten oluşuyor: Sarayın öne çıktığı Mudéjar alçı işleri. Santa Cruz Yahudi Mahallesi'nde, Sevilla Katedrali ve Archivo de Indias'ın yanında, eski mahallede yer almaktadır. 200'e yakın botanik türüyle görülmesi gereken güzel bahçelere sahiptir. Aşağıda Patio del Crucero, Baños de Doña María de Padilla ve yağmur suyunu toplayan yer altı sarnıçlarını bulabilirsiniz.

Fırsatlar

  • Net bir şekilde duymak için resmi bir rehber ve kulaklıklarla Seville Alcázar'ı ziyaret edin
  • Halen kullanımda olan ve Avrupa'nın en eski Sarayını keşfedin
  • Neredeyse 200 botanik türünün bulunduğu bahçeleri görün

Dahil Olanlar

  • Giriş ücretleri ve Giriş bileti
  • Resmi rehber
  • Rehberi düzgün duymak için kulaklıklar

Dahil Olmayanlar

  • Yiyecek ve içecekler
  • Teşekkürler (isteğe bağlı)

Harita

Adres:

Calle Francos 19, 41004 Seville

Buluşma Noktası:

Rehberinizle Calle Francos 19, 41004 Sevilla'da tanışın

Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur bileti 1.136,96 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Seville Alcázar'a Hızlı Giriş Biletleri Ve Rehberli Tur biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.