Alcázar Ve Sevilla'nın çatıları özel Turu

Ücretsiz İptal: Var
Mobil Voucher: Uygun
Süre: 2 saat30 dakika
Diller: English, Italian, French, Spanish, German

 Seville - ispanya

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Anıtlar
Paylaş :

Sevilla Kraliyet Alcázar'ını ziyaret edin ve ardından en iyi çatılardan şehrin inanılmaz manzaralarına hayran kalın. Bu eşsiz karma tur için biletlerinizi hemen ayırtın!

Anında Onay
Rehberli tur
Özel tur

Alcázar Ve Sevilla'nın çatıları özel Turu

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Alcázar Ve Sevilla'nın çatıları özel Turu Hakkında

Sevilla'nın en önemli simgesel yapısını ve İspanya'nın halen kullanımda olan en eski kraliyet sarayını keşfedin: Royal Alcázar, Endülüs başkentinin eşsiz bir mücevheridir ve bu özel tur sayesinde onu tüm ihtişamıyla görme şansına sahip olacaksınız. Dekoratif fayanslarına ve gelişen mimari tarzlarına hayranlıkla bakarken, her görkemli bölümde uzman rehberini takip edin: Bir peri masalından alınmış gibi görünen bu binada harika efsaneler ve anekdotlar size eşlik edecek.

Tur daha sonra şehrin en iyi çatılarına taşınacak. Dünyanın en büyük Gotik Katedrali, Alcázar, Giralda, şehrin çatıları, çok sayıda kilisenin çan kuleleri ve çok daha fazlası gibi Sevilla'nın en güzel manzaralarına hayran kalarak şehrin benzersiz bir perspektifini keşfedeceksiniz.

Fırsatlar

  • Sevilla Kraliyet Alcázar'ını ve bahçelerini keşfedin
  • Bu kraliyet sarayının tarihi hakkında daha fazla bilgi edinin
  • Şehre farklı bir bakış açısıyla hayran kalın

Dahil Olanlar

  • Rehberli tur

Dahil Olmayanlar

  • Alcázar'a giriş biletleri

Harita

Adres:

Calle Alemanes, 5, 41004 Sevilla, Spain

Buluşma Noktası:

Giralda çan kulesinin eteğinde. Lütfen tur başlamadan en az 10 dakika önce buluşma noktasında olun.

Alcázar Ve Sevilla'nın çatıları özel Turu Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Alcázar Ve Sevilla'nın çatıları özel Turu biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Alcázar Ve Sevilla'nın çatıları özel Turu bileti 7.461,3 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Alcázar Ve Sevilla'nın çatıları özel Turu bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Alcázar Ve Sevilla'nın çatıları özel Turu biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Alcázar Ve Sevilla'nın çatıları özel Turu biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Alcázar Ve Sevilla'nın çatıları özel Turu biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.