iPhone Çekilişi

iPhone Çekiliş

Kampanya Katılım Koşulları

Bu kampanya Bilet.com tarafından düzenlenmektedir ve 01.09.2016 - 31.12.2016 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya 31.12.2016 tarihine kadar Bilet.com iPhone veya Android uygulamasını indiren, çekiliş katılım formundaki isim, e-posta, cep telefonu bilgilerini eksiksiz dolduran ve kampanya bitiş tarihine kadar uygulamayı silmeyen kullanıcılar katılabilir. Uygulamayı indirmeyen, indiren ancak çekiliş katılım formunu doldurmayan ya da eksik dolduran kullanıcılara çekilişe katılım hakkı verilmez. Bilet.com çalışanları ve 18 yaşını doldurmamış kullanıcılar çekilişe katılamaz, katılsalar dahi kazanmaları durumunda ikramiyeleri verilmez.

Çekilişe katılım ücretsizdir ancak internet bağlantı ücreti katılımcıya aittir.

İkramiye ödülü olan Apple iPhone 6s ürününün üretisi olan Apple bu kampanyanın düzenlenmesinde katılımcı veya sponsor değildir.

İkramiye

Kampanya sonunda yapılacak olan çekilişte 1 kişi Apple iPhone 6s (16 GB) ikramiyesi kazanacaktır. Kampanya duyurularında kullanılan ikramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.

ÇEKİLİŞİN TARİHİ VE TALİHLİLERİN AÇIKLANMASI

Çekiliş 02.01.2017 tarihinde, saat 13:00'da gerçekleştirilecektir. Çekilişin sonuçlanmasının ardından, talihliler Bilet.com web sitesinde, Bilet.com Facebook ve Twitter sayfalarında açıklanacaktır. Çekiliş sonucunda kazanan kullanıcıya telefonunda yüklü olan Bilet.com uygulaması üzerinden bir doğrulama kodu gönderilecek ve kullanıcı telefonla aranarak bu kodu kampanya yetkilisine iletmesi istenecektir. Uygulamayı silen veya silip tekrar yükleyen kullanıclar bu doğrulama kodunu alamazlar. Talihliye telefonla ulaşılamaması durumunda iletişim bilgilerinin belirtildiği bir mesaj gönderilecek ve talihlinin 24 saat içinde verilen telefon numarasından kampanya yetkilisine ulaşması beklenecektir. Bu süre içinde ulaşılamayan veya doğrulama kodunu kampanya yetkilisine iletemeyen talihli ikramiye hakkını kaybeder. Talihli çekiliş katılım formunda belirttiği isme ait nüfus cüzdanını ibraz etmek zorundadır. Asil talihlinin hakkını kaybetmesinin ardından sırasıyla yedek talihliler aranır ve doğrulama kodunu ileten ilk yedek talihli ikramiye hakkını kazanır.

İkramiyenin Teslimi

İkramiye, kazanan talihlinin yukarıda belirtilen tüm şartları sağlaması durumunda, talihli tarafından belirtilen adrese kargo ile gönderilir. İkramiyenin teslim edileceği adres Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yer almalıdır. Yurt dışındaki adreslere teslimat yapılmayacaktır.

Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında, ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Bu çekilişe katılan herkes yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Sık Sorulan Sorular

1) Çekilişe nasıl katılırım?

Cevap: Çekilişe katılmak için Bilet.com Android veya iPhone uygulamasını telefonunuza indirmelisiniz. Uygulamayı ilk açtığınızda kampanyaya katılmak isteyip istemediğiniz sorulacak. Bu soruyu cevaplayıp, kampanya katılım formunu eksiksiz olarak doldurduğunuzda kampanyaya katılımınız gerçekleşir.

2) Çekilişe son katılım tarihi nedir?

Cevap: Çekilişe Bilet.com Android veya iPhone uygulamasını en geç 31.12.2016 Cumartesi günü gece yarısından önce indirenler katılabilir.

3) Çekilişe katılmak için yaş sınırı nedir?

Cevap: Çekilişe sadece 18 yaşını doldurmuş kullanıcılar katılabilir. Kullanıcının çekiliş katılım formunu doldurduğu tarihte 18 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir.

4) Uygulamayı daha önce indirmiştim. Bu durumda çekilişe katılabilir miyim?

Cevap: Evet. Bu güne kadar uygulamamızı indiren herkese, uygulamayı ilk açtıklarında çekilişe katılmayı isteyip istemediklerine dair bir ileti gösterilecektir.

5) Uygulamayı silip tekrar yüklersem ne olur?

Cevap: Uygulamayı silip tekrar yükleyen kullanıcı çekilişi kazanması durumunda uygulama üzerinden gönderilecek doğrulama kodunu alamaz ve ikramiye hakkını kaybeder.

6) Kazananlar ne zaman ve nerede açıklanacak?

Cevap: İkramiye için hak kazanan asil talihli ve yedek talihliler 02.01.2017 Pazartesi günü saat 13:00'da yapılacak çekilişin ardından Bilet.com web sitesinde, Facebook ve Twitter sayfalarında açıklanacaktır.

7) İkramiyeyi kazandım ancak kampanya yetkilisinin aramasına cevap veremedim. Ne yapmalıyım?

Cevap: Kampanya yetkilisi tarafından arandığınızda size ulaşılamazsa telefonunuza bir irtibat numarası gönderilir. 24 saat için bu numarayı aramalı ve uygulama üzerinden size gönderilen doğrulama kodunu kampanya yetkilisine iletmelisiniz. Eğer 24 saat içinde belirtilen irtibat numarasını aramazsanız ikramiye hakkınızı kaybetmiş olursunuz.

8) İkramiyeyi nasıl teslim alacağım?

Cevap: İkramiyeniz belirteceğiniz bir yurt içi adrese kargo ile gönderilecektir. Yurt dışı adreslere gönderim yapılmaz. İkramiyenizi teslim almak için kargo geldiğinde belirtilen adreste bulunmanız ve ürünü bizzat teslim almanız gerekmektedir.

9) KDV, ÖTV ve kargo ücreti ödeyecek miyim?

Cevap: Hayır. KDV, ÖTV ve kargo ücreti Bilet.com tarafından ödenecektir ancak bunlar dışındaki bütün yükümlülükler talihliye aittir.

Görüş Bildir

Görüşlerinizi Bildirin

Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.