Rodin Müzesi'ne Hızlı Giriş Bileti

Mobil Voucher: Uygun
Süre: değişken

 Paris - Fransa

Turistik Yerler Ve Rehberli Turlar - Müzeler - Geziler Ve Günlük Geziler
Paylaş :

Paris'teki Rodin Müzesi'ni ziyaret etmek için hızlı giriş biletinizi ayırtın. Rodin, Claude Monet, Vincent Van Gogh ve August Renoir'ın eserlerine ev sahipliği yapıyor.

Anında Onay
Çizgiyi geç
Resmi bayi
Giriş Ücretleri Dahil
e-Kupon
Tekerlekli sandalye girişi

Rodin Müzesi'ne Hızlı Giriş Bileti

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Rodin Müzesi'ne Hızlı Giriş Bileti Hakkında

Musée Rodin, Paris'in en büyüleyici yerlerinden biridir. Yaklaşık üç hektarlık bir bahçeye sahip, 18. yüzyıldan kalma bir konak olan Hôtel Biron'da yer almaktadır. Musée Rodin'i ziyaret etmek Paris'teki konaklamanızın en önemli anlarından biri olacaktır.

Müze, Auguste Rodin'in eserlerine ev sahipliği yapıyor ve yakın zamanda sanatçının yaratıcı sürecine odaklanan yeni tasarlanmış bir düzen ile yenilendi; Rodin'in anıtlarının etrafına kurduğu bahçe bir huzur cennetidir.

Sergilenen başyapıtlar arasında The Kiss ve The Thinker'ın yanı sıra Rodin'in ilham perisi Camille Claudel'in eserleri de yer alıyor. 1908'de Rodin, Hôtel Biron'a taşındı ve burada çalıştı, sergiler yaptı ve ziyaretçi kabul etti.

Fırsatlar

  • Bir günlüğüne şehrin gürültüsünden ve trafiğinden kurtulun
  • Eşsiz deneyim - kesinlikle eve yazılacak bir şey
  • Boş zamanlarınızda keşfedin ve en sevdiğiniz kısımlarda daha fazla zaman geçirin

Dahil Olanlar

  • Hızlı giriş biletleri
  • Geçici sergi
  • Kalıcı sergi

Harita

Adres:

Musée Rodin, 77 rue de Varenne, 75007 Paris, France

Buluşma Noktası:

Müze girişinde, açılış saatlerinde biletinizi tarayın. En yakın metro durağı: Varenne (13. hat) veya Invalides (13. hat, 8. hat).

Rodin Müzesi'ne Hızlı Giriş Bileti Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Rodin Müzesi'ne Hızlı Giriş Bileti biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Rodin Müzesi'ne Hızlı Giriş Bileti bileti 496,86 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Rodin Müzesi'ne Hızlı Giriş Bileti bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Rodin Müzesi'ne Hızlı Giriş Bileti biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Rodin Müzesi'ne Hızlı Giriş Bileti biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Rodin Müzesi'ne Hızlı Giriş Bileti biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.