Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur

Mobil Voucher: Uygun
Süre: değişken
Diller: English, Italian, French, Spanish, German, Chinese

 Paris - Fransa

Faaliyetler - Şehir Aktiviteleri - Hop-on Hop-off
Paylaş :

Paris'i kendi hızınızda keşfedin! 130'dan fazla ilgi çekici noktayı, ünlü ulaşım rotalarını, gezi programlarını ve yürüyüş turlarını içeren uygulamanın keyfini çıkarın.

Anında Onay

Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur

Uygunluk ve Fiyatlar

Mevcut biletleri görmek için tarih seçiniz

Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur Hakkında

Seine Nehri'nin yanından ve Champs Elysees boyunca yürürken Paris'in tarihi ve Fransız kültürü hakkında daha fazla bilgi edinin, Tour Eiffel, Arc de Triomphe ve Notre-Dame Katedrali hakkındaki gerçekleri ve anekdotları keşfedin!

Akıllı telefonunuzu akıllı bir asistana ve güvenilire dönüştürmek için toplu taşıma ve yürüyüş turlarını yüksek kaliteli sesli anlatım, zengin görseller, yardımcı metinler ve çevrimdışı gezinilebilir haritalama ile benzersiz bir şekilde birleştiren son teknoloji ürünü, çevrimdışı, kendi kendine rehberli gezi uygulamasının keyfini çıkarın seyahat arkadaşı.

Herhangi bir rehberin size anlatabileceğinden daha fazlasını keşfederken şehri kendi hızınızda yaşayın. Yerel hikaye anlatıcıları sayesinde şehirdeki 130'dan fazla ilgi çekici noktanın keyfini çıkarabilir, ayrıca en iyi fotoğraf noktalarını ve ücretsiz Wi-Fi alanlarını keşfedebilirsiniz. İster önerilen güzergahları takip edin, ister sadece dilediğiniz gibi keşfedin, gece veya gündüz, kendi tarzınızda ve kendi hızınızda Paris'in güzelliğini ortaya çıkaracaksınız.

Fırsatlar

  • Yerel uzmanların kendi dilinizde anlattığı etkileyici hikayeleri dinleyin
  • Rehberlerden, programlardan ve gruplardan bağımsız olarak şehri kendi hızınızda keşfedin
  • Paris, kültürü, tarihi ve mirası hakkında her şeyi öğrenin

Dahil Olanlar

  • Mobil uygulama
  • Çok dilli sesli yorum
  • Şehirde 130'dan fazla ilgi çekici nokta
  • Çevrimdışı dijital haritalar
  • Yürüyüş güzergahları
  • Ücretsiz Wi-Fi noktaları
Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur Bileti SSS (Sıkça Sorulan Sorular)
Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur biletini seçeneklerin olduğu etkinlik listesinden seçip, bilgilerinizi doldurarak satın alabilirsiniz.
Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur bileti 354,9 TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.
PNR numarası her bilete verilmiş özel bir koddur. Sizin bilgilerinizin ve rezervasyon ayrıntılarının içerisinde bulunduğu bir dizi sayı ve harflerden oluşur.
Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur bileti satın aldığınız tarihler sabit ise sadece o tarihler arası geçerlidir. Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur biletinizde … tarihine kadar geçerli ibaresi yer alıyorsa, o tarihe kadar kullanılabilir demektir.
Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur biletinin satın alma ekranında çocuklara, engellilere, 65 yaş üstüne, bebeklere ve öğrencilere olmak üzere indirim seçeneklerinin fiyat listesini görebilirsiniz.
Paris Kendi Kendine Rehberli Sesli Tur biletini aldığınız ekranın orta sağ tarafında bulunan haritadan yerine bakabilir, ya da satın aldıktan sonra gelen mail ve sms içeriğinde yazan adres bilgisini harita uygulamalarınıza yazarak biletinizin saatinde adrese gidebilirsiniz.