Emaar Akvaryum Biletleri Bilet.com’da!

Sualtının eşsiz güzelliğini ve deniz canlılarının yaşamını unutlmaz bir deneyimle görmek ister misiniz? Akvaryum & Sualtı Hayvanat Bahçesi, Ana Tank, Denizanası Galerisi, Ormanlar, Nehirler ve Şelaleler, Penguen Adası, Timsah Krallığı ile 7 farklı tematik bölümle ve içerisinde barındırdığı 20.000 deniz canlısıyla sizleri bekliyor!

Unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz bu muhteşem deneyimi, Bilet.com ayrıcalığıyla yaşayabilirsiniz. Üstelik çok daha uygun fiyata!

Emaar Akvaryum Ziyaret Saatleri

Akvaryum hergün sabah saat 10:00 'dan akşam 22:00 'a kadar açıktır. Son giriş 21:00 'dadır.

*Açılış/Kapanış saatleri önceden bildirim yapılmadan değiştirilebilir. Saatler için lütfen Emaar Akvaryum ile iletişim kurunuz.

Emaar AkvaryumEmaar Akvaryum'a Ulaşım

İstanbul'un en yeni alışveriş konsepti Emaar Square Mall'da yer alan Emaar Akvaryum'u ziyaret edin, aileniz ve arkadaşlarınızla unutulmaz dakikalar yaşayın.

Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi Emaar Square Mall'un B5 katında yer alıyor. Emaar Square Mall'a ister toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşın isterseniz özel aracınızla ile gelerek aracınızı Emaar Square Mall'un 4500 araçlık otoparkına bırakın.

Servis saatlerini öğrenmek için Avm Müşteri Hizmetleri ile Görüşebilirsiniz.

Emaar Akvaryum Bilet Fiyatları

Bilet.com ayrıcalığıyla alacağınız biletler ÇOCUK (3-14 YAŞ) grubu için 53 TL, YETİŞKİN grubu için 62 TL'dir.


Emaar Akvaryum biletlerini, gişeden daha uygun fiyata ve sıra beklemeksizin giriş imkanıyla emaar akvaryum adresinden satın alabilirsiniz.

Serap Bozkurt
Serap Bozkurt
21 Mayıs 2022
Paylaş :

Yorum Gönder